1. Halal
  2. Vers
  3. Klantgericht

Alle producten

Kipshoarma 2.5KG Bekijk product In winkelwagen
Kipshoarma 2.5KG
Kipshoarma (2,5 kg) is malse kip gekruid met een mix van specerijen zoals komijn, knoflook en paprika. Ideaal voor een snelle maaltijd, te gebruiken in wraps, pita’s of als hoofdgerecht met rijst of salade. Smaakvol en veelzijdig!
19, 95
Grillworst Pikant 500G Bekijk product In winkelwagen
Grillworst Pikant 500G
Deze 500 gram zware grillworst is gemaakt van malse kippenvlees en is verrijkt met pittige kruiden. Makkelijk te bereiden in de pan of oven, zonder kunstmatige toevoegingen. Durf jij de pittige uitdaging aan?
7, 50
Kipvleugels 1KG Bekijk product In winkelwagen
Kipvleugels 1KG
Kipvleugels (1 kg) zijn heerlijke, smaakvolle stukjes kip die perfect te bereiden zijn in de oven, op de grill of in de frituur. Ze zijn ideaal voor een feestje, borrel of maaltijd, met een krokante buitenkant en malse binnenkant.
4, 95
Kipgehakt 500G Bekijk product In winkelwagen
Kipgehakt 500G
Kipgehakt van 500 gram is mager, mals en veelzijdig. Perfect voor gehaktballen, burgers, pasta’s of stoofschotels. Een gezonde keuze met minder vet, rijk aan eiwitten en eenvoudig te bereiden voor diverse gerechten.
4, 95
Kipnekken 3KG Bekijk product In winkelwagen
Kipnekken 3KG
Kipnekken van 3 kg zijn smaakvol en ideaal voor het maken van bouillon, soepen of stoofschotels. Ze bevatten veel smaak en zijn perfect voor langzaam koken. Een veelzijdige keuze voor smakelijke, stevige gerechten.
9, 95
Kippenmaagjes 3KG Bekijk product In winkelwagen
Kippenmaagjes 3KG
Kippenmaagjes (3 kg) zijn een smakelijke en voedzame delicatesse. Ze zijn rijk aan eiwitten. Makkelijk te bereiden en perfect voor het maken van hartige gerechten!
9, 95
Kippenhartjes 3KG Bekijk product In winkelwagen
Kippenhartjes 3KG
Kippenhartjes (3 kg) zijn een smaakvolle en voedzame bron van eiwitten. Makkelijk te bereiden en een heerlijke toevoeging aan verschillende gerechten!
9, 95
Viatnamese loempia met kip Bekijk product In winkelwagen
Viatnamese loempia met kip
8, 95